İLKAV´dan Masa Tenisi Turnuvası!
İLKAV Gençlik Kulübü, on beş yaş ve üzerindeki gençlerin katılımıyla onlarca gencin birbiriyle tanışıp hoş anılar biriktirdiği bir organizasyona daha imza attı.
24.12.2021 09:47
389 okunma
Paylaş
İLKAV'dan Masa Tenisi Turnuvası!
 
İLKAV Gençlik Kulübü, on beş yaş ve üzerindeki gençlerin katılımıyla onlarca gencin birbiriyle tanışıp hoş anılar biriktirdiği bir organizasyona daha imza attı.
 
İLKAV konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlik, çay kaşıklarının sesinin birbirine karıştığı özlenen bir pazar kahvaltısıyla başladı. İLKAV Gençlik Kulübü, kahvaltı süresince gerekli servisi gerçekleştirdi.
Kahvaltının ardından turnuvaya katılacak olan adayların isimleri alındı, kur’a yöntemiyle yarışmacılarımız eşleştirildi. Eşleşen gruplar öncelikle bir sürelik ısınma turları gerçekleştirdi. Ardından masa tenisi turnuvasının asıl kısmına geçildi.
 
Her bir masa başında, izleyicilerin de yoğun ilgisiyle eş zamanlı olarak başlayan turnuvada ilk turu geçen yarışmacılar, isimlerini ikinci turda yarışmak üzere kura listesine yazdırmaya hak kazandı. İkinci turdaki eşleştirmelerin ardından finalistlerimiz belli oldu. Turnuvanın son adımı olan final oyununda ise finalistlerimizden masa tenisi turnuvasının birincisi, ikincisi ve üçüncüsü belli oldu. Turnuvada ilk üç kişi arasına giren yarışmacılarımızın hediyeleri, değerli hocalarımız tarafından kendilerine takdim edildi.
Sıralama şöyle gerçekleşti:
1. Ömer Faruk DEMİREL 
2. Vedat İÇÖZ                              
3. Yahya GÜZ
İLKAV'ın düzenlediği masa tenisi turnuvası, onlarca katılımcının kardeşlik duygusunu tekrar hissetmesine ve kalplerinin birbirine ısınmasına vesile oldu. Katılımcıların tebrikleşmesinin ardından öğle namazının kılınmasıyla organizasyon son buldu. 
 
...
Yorum Ekle
Adınız :
Başlık : Yorumunuz :
Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Akışı
© 2020    www.dengeradyo.com          Programlama: Murat Kaya
Adres : Strazburg caddesi Eti mahallesi 18/1 Sıhhıye/ANKARA - Tel :  0 312 232 3535