İLKAV Cuma Konferansında Ali Kaçar konuk oldu.
Kaçar, sunumunu yaptığı konferansta; öncelikle Kur'anla kurulması gereken irtibatın nasıl olması gerektiğini anlattıktan sonra Avrupa'da meydana gelen Kur'an-ı Kerim'i yakma eylemlerinin yeni olmadığını, geçmişte de örneklerinin yaşandığını, elbette bunlara tepki verilmeli ancak önemli olanın bizim Kur'an ile kurduğumuz ilişkinin olduğunu vurguladı.
İLKAV
04.02.2023 10:43
153 okunma
Paylaş
İLKAV Cuma Konferansında Ali Kaçar konuk oldu.
 
Kaçar, sunumunu yaptığı konferansta; öncelikle Kur'anla kurulması gereken irtibatın nasıl olması gerektiğini anlattıktan sonra Avrupa'da meydana gelen Kur'an-ı Kerim'i yakma eylemlerinin yeni olmadığını,  geçmişte de örneklerinin yaşandığını, elbette bunlara tepki verilmeli ancak önemli olanın bizim Kur'an ile kurduğumuz ilişkinin olduğunu vurguladı.
Siyonist İsrail'in ise geçtiğimiz Ocak ayında, yerlerinden yurtlarından edilerek yerleştirildikleri Cenin mülteci kampına düzenlediği saldırılarda 38 Filistinli kardeşimizi şehid ettiğini, İsrail'in bunu ilk defa yapmadığını, bunlara karşı gerek Türkiye'nin gerekse de diğer halkı Müslüman olan ülkelerin İsrail'e karşı daha etkin tavırlar koyması gerektiğini izah etti.
 
Proğramın videosu aşağıda sunulmuştur...
 

...
Yorum Ekle
Adınız :
Başlık : Yorumunuz :
Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Akışı
© 2020    www.dengeradyo.com          Programlama: Murat Kaya
Adres : Strazburg caddesi Eti mahallesi 18/1 Sıhhıye/ANKARA - Tel :  0 312 232 3535