Yıldırım: "Size ne oluyor da, Allah yolunda ve mustazaflar uğrunda savaşmıyorsunuz?"
Sunumunu Yıldırım AK'ın yaptığı İLKAV Cuma Konferansında, Nisa suresi 75 ve 76. âyetler doğrultusunda Gazze'de, üç aya yakın bir zamandan beri Müslümanların kadınları, bebekleri ve çocuklarının kâtil siyonistlerce katliâma tabi tutulduğunu, yurtlarının başlarına yıkıldığını bütün bunlara rağmen Müslümanların başlarındaki yöneticilerin sömürge valisi olarak sanki ellerinden hiçbir şey gelmezmiş gibi sessiz kaldıklarını, bunların içinden en fazla sesi çıkanın da ancak kâtil ve kâfir emperyalistlerden yardım dilenmekten başka bir faaliyetinin de olmadığını belirttikten sonra Gazze'de halkın da Kassam Tugaylarının yiğitleri gibi direnmeye devam ettiğini, inşâAllah Gazze'yi ve Filistini kâtil siyonistlere dar ettiklerini söyledi.
İLKAV
29.12.2023 17:02
147 okunma
Paylaş
Yıldırım: "Size ne oluyor da, Allah yolunda ve mustazaflar uğrunda savaşmıyorsunuz?"
 
Sunumunu Yıldırım AK'ın yaptığı İLKAV Cuma Konferansında, Nisa suresi 75 ve 76. âyetler doğrultusunda Gazze'de, üç aya yakın bir zamandan beri  Müslümanların kadınları, bebekleri ve çocuklarının kâtil siyonistlerce katliâma tabi tutulduğunu, yurtlarının başlarına yıkıldığını bütün bunlara rağmen Müslümanların başlarındaki yöneticilerin sömürge valisi olarak sanki ellerinden hiçbir şey gelmezmiş gibi sessiz kaldıklarını, bunların içinden en fazla sesi çıkanın da ancak kâtil ve kâfir emperyalistlerden yardım dilenmekten başka bir faaliyetinin de olmadığını belirttikten sonra Gazze'de halkın da Kassam Tugaylarının yiğitleri gibi direnmeye devam ettiğini,  inşâAllah Gazze'yi ve Filistini kâtil siyonistlere dar ettiklerini söyledi.
 
Konferansın videosu aşağıda istifadenize sunulmuştur...

...
Yorum Ekle
Adınız :
Başlık : Yorumunuz :
Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Akışı
© 2020    www.dengeradyo.com          Programlama: Murat Kaya
Adres : Strazburg caddesi Eti mahallesi 18/1 Sıhhıye/ANKARA - Tel :  0 312 232 3535