İLKAV’ın bu haftaki Cuma Konferansının konuğu, Gazzeli Said Şahin kardeşimiz oldu.
Said Şahin, 2016 yılında Türkiye’ye Uluslararası İlişkiler okumak için gelen Gazzeli bir kardeşimizdir. 21.01.2024 tarihinde babası siyonistlerin açtığı ateş sonucu şehid olmuştur. Yakın bir zamanda da ağabeyi, yengesi ve iki yeğeni de şehidler kervanına dahil olmuştur.
İLKAV
03.02.2024 12:43
144 okunma
Paylaş

İLKAV’ın bu haftaki Cuma Konferansının konuğu, Gazzeli Said Şahin kardeşimiz oldu.

Said Şahin, 2016 yılında Türkiye’ye Uluslararası İlişkiler okumak için gelen Gazzeli bir kardeşimizdir.  21.01.2024 tarihinde babası siyonistlerin açtığı ateş sonucu şehid olmuştur. Yakın bir zamanda da ağabeyi, yengesi ve iki yeğeni de şehidler kervanına dahil olmuştur.

Said Şahin, Cuma konferansındaki sunumunda; Gazze’nin 7 Ekim’den ibaret olmadığını, 1948’den beri Gazze’nin savaş içerisinde olduğunu, 7 Ekim’den önce azar azar şehid olduklarını, 7 Ekim’den sonra ise toplu halde şehid olduklarını, hatta babasının 40 kişilik bir mezarlığa defnedildiğini söyledi.
Şahin; 7 Ekim’in bir milad olduğunu, çünkü Gazzeli mü’minlerin değerleri ve kırmızı çizgileri için savaşacağını, İsrail’in Mescid-i Aksâ’ya baskın yapmasını ve hapishanedeki esirlere yapılan işkencelerin yayınlanmasının kırmızı çizgilerinin ihlali olduğu için de bu hareketin başladığını açıkladı.

Gazze bir açlık meselesi değil, bir dava ve siyâsî bir meseledir. Şu an Gazze’de 500 bin şehid var. Su kirliliğinden kaynaklı salgın hastalıklar başladı. Bir kardeşimize, bu kadar zulme insanların nasıl katlandığını sorduğumuzda; “Onlar izzetin lezzetini bir kere tattılar. Bu onları diri tutuyor’’ diye cevapladı.
Bu kadar zulme karşı “Allah nerede?” diye soranlara; “Onlarla savaşın ki, Allah onlara sizin ellerinizle azap etsin, onları rezil etsin…” (Tevbe: 14) âyetini hatırlatarak, “asıl siz neredesiniz, ona bakın!” diye cevap verilmesi gerektiğini söyledi.

Said Şahin kardeşimizin Müslümanlardan isteği; Gazze’den gelen görüntüleri izlesinler ve paylaşsınlar. Çocuklarımıza da izletmemiz gerektiğini çünkü kinimizi, nefretimizi ve bilincimizi sıcak tutmamız gerektiğini, buna bağlı olarak da boykota devam etmemiz gerektiğini çünkü İsrail’in sadece güçten anladığını ifade etti.

Said Şahin kardeşimiz son olarak eğer bir ateşkes olacak ise şartların şu şekilde sıralanması gerektiğini söyledi:
-Yerinden edilen insanların yerlerine gönderilmesi,
-Esirlerin serbest bırakılması,
- İşgal güçlerinin Gazze’den geri çekilmesi,
- Abluka kaldırılacak.

 

...
Yorum Ekle
Adınız :
Başlık : Yorumunuz :
Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Akışı
© 2020    www.dengeradyo.com          Programlama: Murat Kaya
Adres : Strazburg caddesi Eti mahallesi 18/1 Sıhhıye/ANKARA - Tel :  0 312 232 3535