İşgalci İsrail’in kuşatması altındaki Gazze için toplanan kurban ve nakdî yardımlar kardeşlerimize ulaştı
İlmî ve Kültürel Araştırmalar Vakfı-İLKAV gönüllülerinin topladığı 2022 yılı nakdî yardım ve kurban vekâletleri Siyonist İsrail’in kuşatması altında bulunan Gazze’deki kardeşlerimize ulaştırıldı.
İLKAV
10.07.2022 14:07
256 okunma
Paylaş
İşgalci İsrail’in kuşatması altındaki Gazze için toplanan kurban ve nakdî yardımlar kardeşlerimize ulaştı
 
İlmî ve Kültürel Araştırmalar Vakfı-İLKAV gönüllülerinin topladığı 2022 yılı nakdî yardım ve kurban vekâletleri Siyonist İsrail’in kuşatması altında bulunan Gazze’deki kardeşlerimize ulaştırıldı. 
 
Siyonist İsrail rejiminin ve katil Sisi yönetiminin abluka altında tuttuğu Gazze şeridindeki Filistinli kardeşlerimizle dayanışma ve sorumluluk bilinci adına Ankaralı Müslümanların topladığı nakdî yardımlar ve kurban vekâletleri Gazze’deki yetkili mercîlere ulaştırıldı.
Gazze’ye yönelik devam eden işgalci İsrail devletinin kuşatmasına rağmen Müslümanların ortaya koyduğu bu dayanışma ve kardeşlik mesajında bir nebze de olsa katkıda bulunan bütün kardeşlerimizin ibadetlerinin kabul olunmasını Rabbimizden diliyoruz.                                                                                                                                                               
Bu yılki organizasyonda 35 kurban için 7.937 Euro ve nakdî yardım için ise 19.153 Euro olmak üzere toplam 27.090 Euro yardım toplanmıştır. Allah, emeği geçenlerden razı olsun ve bu ibadetimizi kabul etsin.
Gazzeli kardeşlerimiz, teşekkür ve takdir belgesi ile dağıtılan nakdî yardımların ve kurban paylarının dağıtımına dair fotoğrafları ile kurbanların kesimine dair videoları internet/ aracılığıyla bize ulaştırdılar. Bu belgeleri haberimizin altında sizinle paylaştık. 
 
Teşekkür ve Takdir Belgesi
Peygamberimiz buyurdu ki: “İnsanlara teşekkür etmeyen Allah’a şükretmez.”
Filistin ülkesi, kuşatılmış Gazze bölgesinden, Risalet ve Medeniyet toprağından, muhabbetimizle, kardeşliğimizle yazıyoruz.
Sevgili, İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı-İLKAV’daki kardeşlerimiz;
Başkan olarak kendi adıma ve birlikte olduğumuz kardeşlerimiz adına, Filistin’deki iyilik ve insanlık derneğinden teşekkürlerimizi sunarken, övgülerimizi, muhabbetlerimizi ve kardeşliğimizi sunuyoruz.
Türkiye’deki İLKAV vakfından tarafımıza ulaşan mubarek Kurban Bayramı yardımları olarak 1443 Hicrî, 2022 Miladî yılında 19.153 EURO meblağ esir, fakir ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere nakdî yardım, 7.937 EURO 35 kurban hissesi karşılığı meblağ da Gazze bölgesine ulaşmıştır. 
Gazze bölgesinde zalim kuşatmanın sebep olduğu 16 yıllık zaman süresi insanları muhtaç, sıkıntılı ve zor şartlarda yaşamak zorunda bıraktı. Düşmanımız işgalci İsrail’e karşı verilen savaş sebebiyle halkımız, hayatın bütün alanlarında sağlıkta, sosyal yapıda ve psikolojilerinde olumsuz etkilenmiştir.
Halkımız, Gerçekten sizin cömert ve saygı değer desteğinizden dolayı minnettardır. Teşekkürlerini sunar ve halkımız nezdinde size duyulan sevgi ve muhabbet kaybolmayacağı gibi, yaptığınız hayırların karşılığı da Filistin topraklarında unutulmayacaktır. Bu cephe toprağı ve Beytu’l-Makdis’in bulunduğu yerden tekrar vurgularız ki, İLKAV vakfı tarafından bize gönderilen destek, Filistin’de Türkiye ve Filistin halkları arasındaki dînî ve tarihî derin bağların olduğunu ortaya koyar. 
Şüphesiz ki biz, hassas düşünceniz, paylaşmanız ve kardeşlerinizin yanında duruşunuz için teşekkür ederiz. Filistin toprağına ve halkına olan sevginiz ve desteğinizin devamlı olmasını umuyoruz.
Kardeşiniz,
DR. Azmi Halil Ebu Dakka 
 
 
 
 
       
 
...
Yorum Ekle
Adınız :
Başlık : Yorumunuz :
Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Akışı
© 2020    www.dengeradyo.com          Programlama: Murat Kaya
Adres : Strazburg caddesi Eti mahallesi 18/1 Sıhhıye/ANKARA - Tel :  0 312 232 3535