İLKAV'ın Gazze'ye yardımları devam ediyor
İLKAV'ın Gazze yardımlarının Aralık ayına ait bölümü de katil İsrail'in işgal ve saldırıları altındaki kardeşlerimize ulaştırıldı.
İLKAV
14.12.2023 14:56
176 okunma
Paylaş
İLKAV'ın Gazze'ye yardımları devam ediyor 
 
İLKAV'ın Gazze'ye yardımları devam ediyor.
 
Değerli kardeşlerimiz...
Allah rızası için İLKAV Gazze yardımı hesabına göndermiş olduğunuz yardımlarınızı belli bir miktara ulaştıkca  Gazze'deki kardeşlerimize göndermeye devam ediyoruz.
 
İLKAV üzerinden göndermiş olduğunuz Gazze yardımlarının Aralık ayına ait bölümü de katil İsrail'in işgal ve saldırıları altındaki kardeşlerimize ulaştırıldı. Rabbimiz yardımlarınızı kabul etsin ve ecrinizi kat kat versin inşaAllah 
 
68 gündür katil, siyonist İsrail'in şiddetli saldırı ve katliamlarına maruz bırakılan Gazze'deki kardeşlerimize, Aralık ayında biriken ilk bölüm olan 704.000 TL, bütün zor ve olumsuz şartlara rağmen bölgeye ulaştırıldı...
 
Gönderilen yardımlarla kardeşlerimiz Rafah şehrinde "İLKAV Geçici Kampı" yapıyorlar.
 
İLKAV vasıtasıyla kardeşlerimizin gönderdiği yardımlar, hem gıda ve benzeri ihtiyaçlar için kullanılırken hem de bu şekilde geçici barınmaya yönelik olarak da iskan alanları oluşturuluyor.
 
Yapılan "İLKAV Geçici Kampı"nın yapılışına dair fotoğrafları haberin altında paylaştık...
 
Rabbimizin, katil, siyonist İsrail'in ve yandaşlarının işleyecekleri zulümlerine fırsat vermeyerek kardeşlerimize de çok yönlü yardımlarda bulunmasını, bizleri de onların yardımcılarından eylemesini niyaz ediyoruz.
 
İLKAV
 
...
Yorum Ekle
Adınız :
Başlık : Yorumunuz :
Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Akışı
© 2020    www.dengeradyo.com          Programlama: Murat Kaya
Adres : Strazburg caddesi Eti mahallesi 18/1 Sıhhıye/ANKARA - Tel :  0 312 232 3535