İLKAV'ın Gazze yardımları bölgede dağıtılmaya devam ediyor.
Değerli kardeşlerimiz, Bildiğiniz üzere İLKAV’ın yardım kampanyasına katılarak göndermiş olduğunuz yardımlarınızı, tatminkâr miktarlara ulaştıkça, yaklaşık on ya da on beş günlük periyotlarla Gazze’deki kardeşlerimize ulaştırmaya devam ediyoruz.
İLKAV
18.12.2023 18:36
214 okunma
Paylaş
İLKAV'ın Gazze yardımları bölgede dağıtılmaya devam ediyor. 
 
Değerli kardeşlerimiz,
Bildiğiniz üzere İLKAV’ın yardım kampanyasına katılarak göndermiş olduğunuz yardımlarınızı, tatminkâr miktarlara ulaştıkça, yaklaşık on ya da on beş günlük periyotlarla Gazze’deki kardeşlerimize ulaştırmaya devam ediyoruz. 
 
Son bölümün Gazze’deki dağıtımına dair fotoğraf ve videolar biraz önce bize ulaştı ve biz de siz yardımsever kardeşlerimizle paylaşıyoruz. 
 
Allah bu yardım kampanyamıza sürekli yardımlarını gönderen bütün kardeşlerimizin hayırlarını âhirette hepimiz için, daha fazla bir şey yapmaktan âciz olduğumuz bu süreçte, hiç değilse bir mazeretimiz olarak kabul buyursun ve daha fazla bir şey yapamadığımız için bizleri affetsin İnşâAllah.
 
Bu hayra vesile olup Gazze’ye ulaştıran ve orada dağıtımını yaparak ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayan kardeşlerimizden ve hepimizin adına ortak davamıza sahip çıkarak direnen mücahid kardeşlerimizden Allah razı olsun.
 
Rabbimiz, onurumuzu temsil eden ve Allah yolunda canlarını seve seve veren tüm Gazze'li kardeşlerimize ve özelde mücahid kardeşlerimize yardım etsin ve bizleri de onların yardımcıları kılsın inşaAllah.
 
Allah (c), tüm Gazzeli kardeşlerimizi ve her türlü takdir, dua ve inşaAllah Rabbimizden bol mükâfat ve lütufları hak eden mücâhid kardeşlerimizi muhafaza eylesin ve muzaffer kılsın, siyonist katil kâfirleri ise dünyada zelil bir mağlubiyete uğratacak gazabıyla, ahirette ise şedid azabıyla muhatap kılıp kahretsin inşaAllah.
 
İLKAV - İlmî ve Kültürel Araştırmalar Vakfı

 

...
Yorum Ekle
Adınız :
Başlık : Yorumunuz :
Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Akışı
© 2020    www.dengeradyo.com          Programlama: Murat Kaya
Adres : Strazburg caddesi Eti mahallesi 18/1 Sıhhıye/ANKARA - Tel :  0 312 232 3535